Ringe til mænd behøves ikke være enkle

Mandens rolle i den vestlige kultur har en stor betydning for de smykker han bærer. Ringe til mænd er som regel udvalgt ud fra en sparsom og enkel samling, af næsten identiske ringe.

De mænd, der i dagens samfund har mere selvtillid, kan vælge nogle af de modigere designs, der findes på markedet netop nu. Så de på den måde opgradere fra de enkle og traditionelle ringe til mænd, til noget der bedre omfatter hans stil og personlighed.

Snoede ringe er en enkel måde til at skabe visuel interesse, for en mands ring. Selv om ideen med at ‘sno’ en mands ring kan give associationer til kvinders frisurer, kan et stærkt vævet design på herreringe, have en meget maskulin effekt.

Det sammenvævede metal giver ringen ynde uden at det går ud over ringens solide masse. Designet giver også et lettere keltisk eller irsk indtryk, men det er på ingen måde begrænset til mænd med disse baggrunde.

Herreringe i flere materialer giver unik stil

Flere materialer på samme ring, er en anden måde hvorpå man kan skabe en unik stil for herreringe. I stedet for kun at have ét materiale, kombinerer disse ringe to eller flere materialer. Det gør det muligt at vise alle metallers styrker, samt skabe et harmonisk stykke, der afspejler bærerens dualitet.

Der er mange metaller og betydninger, der kan kombineres: Gulds blidhed og værdi; sølvs glans og pragt; titaniums hårdhed og farve; hvidgulds varme og vigtighed. Hvordan disse metaller kombineres i ringe til mænd, er helt op til dig og din personlige stil.

Ringe til mænd
Stenindlægninger har traditionelt været kvinders eksklusive rettighed for ringe, men nu er mænd også kommet med. Alt, lige fra små, smarte diamanter på en ring til store rubiner eller onyx-stykker kan vises på en ring til mænd.

Indlægningens type og størrelse – og den stil med hvilken det inkorporeres i ringen – gør hele forskellen med hensyn til hvordan den opfattes. Mindre sten er ofte afdæmpede og klassiske, mens større indlægninger kan vise en vis personlig frækhed eller farverighed, som kun en stærk og selvsikker mand kan slippe af sted med at bære.

Stort udvalg af ringe til mænd

Der er et stort udvalg af ringe til mænd, i alverdens designs og former. Strukturen i herreringe kan ændre ved, hvad den udtrykke om sin ejer. Der findes utallige afslutninger på markedet, fra simple matte designs, til vejrbidte og bankede looks.

Ringe til mænd kan være skakternede, graverede, mærkede, slået, eller have en antal forskellige struktur-effekter.

I sidste ende er udvalget af herreringe designs så bredt som de mænd, der vil gå med dem. Når du shopper, så vær sikker på at kigge på forskellige stilarter, så du finder den, der passer dig bedst

Permanent link til denne artikel: https://diamant-ringe.dk/ringe-til-maend-herreringe/