Guide til at finde din ringstørrelse

Det er bestemt ikke nemt at vide hvilken ringstørrelse man bruger. Det kan være du er blevet ældre, har fået tykkere fingre, eller skal købe en fingerring for første gang.

I alle tilfælde har du brug for en guide til hvordan du finder den rette størrelse. Vi har derfor lavet en god guidance, der kan hjælpe dig på vej.

Først og fremmest er det vigtigt at understrege, der findes flere fremgangsmåder du kan benytte dig af. Vi har udvalgt to af de bedste, som er nemmest at gå til:

1. Mål den indvendige diameter på din nuværende ring

Hvis du allerede har en fingerring der passer dig perfekt, kan du med fordel måle dens indvendige diameter. Det er desværre ikke altid så nemt at gøre præcist, men hvis du ikke selv kan, bør du kunne få hjælp til det af en lokal guldsmed.

2. Mål den udvendige diameter af din finger

Den anden metode er specielt for de kunder, der ikke allerede har en passende fingerring i hjemmet. I det tilfælde skal du have målt den udvendige diameter på din finder. Denne metode kan du ligeledes benyttes, hvis du ikke har haft held med den første.

HUSK at mål på den rigtige finger og der hvor du forventer ringen skal sidde. Ellers kan du nemt komme til at måle forkert.

Eksempler på fingerring størrelser

Til sidst vil vi gerne give dig en række eksempler på hvad hvilke diametre medfører i fingerring størrelse. Det er vigtigt at understrege listen ikke er komplet. Den er udelukkende for at give dig et indtryk af forholdene:

15 mm – Ringstørrelse 47

16 mm – Ringstørrelse 50

19 mm – Ringstørrelse 60

20 mm – Ringstørrelse 63

21 mm – Ringstørrelse 66

Bemærk at spændet generelt går fra 46 til 69 eller 3,0 – 13,0 alt efter om det er europæiske eller amerikanske standarder. Du kan se en mere fyldestgørende oversigt på Werring.dk her, der forhåbentlig kan kategori din ringstørrelse, når du har anvendt én af vores metoder.

Denne guide har forhåbentlig hjulpet dig med at finde den rette ringstørrelse. Held og lykke med at prøve metoderne!

Permanent link til denne artikel: https://diamant-ringe.dk/guide-til-at-finde-ringstoerrelse/