Diamant ringe til mænd er den perfekte forlovelsesring

Traditionelt har det været kvinden der når hun blev friet til fik præsenteret en diamant forlovelsesring. Diamant ringe til mænd var helt uhørte dengang. Men i denne ligestillingstid hvor fashionable mænd accepteres er der ingen grund til at en mand der skal giftes ikke kan vise sin kærlighed til sin forlovede med en ring på fingeren.

Flot diamantring Der vil være nogen der argumenterer imod ideen om forlovelsesringe til mænd, og her er nogle af de mest almindelige argumenter (og hvordan man afviser dem):

“Det er for prangende for en mand.” Mange vil sige at mænd aldrig bør gå med diamanter, det er simpelthen for prangende. Det sjove er at folk her er helt galt på den. I dyreriget er det hunnen der er en mindst flotte visuelt og hannerne der kæmper om hendes opmærksomhed med vilde farver og flotte fjerdragter.

En mand der tør gå med en smagfuld diamantring er den der bedst ved hvordan han fører sig selv frem – det er måske ikke så stort og tydeligt som en påfugl, men hans sans for mode vil kvinderne elske. For prangende? Måske for en mindre selvsikker mand.

Argumenter mod diamant forlovelsesringe til mænd

“Det nedgør kvindens ring.” Et andet argument er at stenen på hendes finger bør være den eneste diamant, og at en mand som insisterer på at gå med en sten selv konkurrerer om opmærksomhed med hans kommende brud.

Hvide diamant forlovelsesringe Forlovelsesringe er hendes territorium, ikke hans. Sikke en sexistisk holdning at have! En moderne mand ville aldrig forsøge at tage opmærksomheden fra sin forlovede eller hendes flotte ring, og det ved hun.

Hun vil have at han har sin egen diamant fordi hun er sikker på at hendes værdi som kvinde ikke er bundet til stenen på hendes finger. Den er et symbol på deres kærlighed, ikke en målestang for hans værdi som en mand for hende.

“Det er ikke traditionelt”. Det er det dårligste argument af dem alle, at falde tilbage til ideen om at alt ved brylluppet bør være som det altid har været. Der er masser traditionelle aspekter ved bryllupsceremonien som ikke længere eksisterer fordi de blev fundet for gamle og ude af stil med nutiden. En medgift er også tradition – er der nogen der giver det mere?

Der er masser argumenter imod diamant ringe til mænd som forlovelsesring – men det eneste der bør have en indflydelse, er betydningen og kærligheden mellem det forelskede par. Alle andre bør respektere deres beslutning

Permanent link til denne artikel: https://diamant-ringe.dk/diamantringe-til-maend-diamant-forlovelsesringe/