Design din drømme forlovelses diamantring!

Når det handler om den perfekte dag, er det ingen hemmelighed at kvinder har en meget særlig dag kært. For kagen til kjolen – og alt derimellem!- er brylluppet ikke blot en mulighed for at vise den kærlighed to mennesker deler, men også en chance for brud og gom til at vise deres fejlfri smag og unikke sans for stil. De mest mindeværdige bryllupper er dem der er en hyldest til bruden og gommens personligheder.

Personlig diamantring
En diamantring til forlovelsen virker på samme måde og den er et bevis for brudens stil, smag og personlighed. Og da det er en diamantring hun vil gå med resten af livet, hvorfor så ikke sørge for at hendes ring er den ideelle spejling af den kvinde du forelskede dig i?

Speciallavede diamant forlovelsesringe tilbyder lykkelige par chancen for at vise deres stil før brylluppet, på en måde der passer til deres personlige smag og elegance.

Uanset stilen, og der er en diamantring der kan designes: fra diamant forlovelsesringen som efterligner hendes yndlingskendtes ring, til vielsesringe der er graveret med den dato i første gang mødte hinanden – kun fantasien sætter grænser!

Design af personlig diamantring

Så hvordan designer du din egen personlige diamantring? Fra stenens form til fatningen, stilen og designet i ringen er helt op til dig. Har din kære en forkærlighed for hjerteformede diamanter? Så lav din ring med en hjerteformet sten som fokuspunkt.

Har hun en yndlingssang der altid får hende til at tænke på dengang i mødtes? Så få graveret den mindeværdige linje rundt om ringen – glem ikke at beslutte dig for dit foretrukne metal, platin, titanium, alm. eller hvidguld, eller en kombination af farverne!

Lad os bare indrømme det: din kæreste vil sikkert bære sin diamantring restem af sit liv. det er det eneste smykke der fokuserer på forholdet – hvorfor nøjes med en simpel ring fra den nærmeste guldsmed? Lad din individuelle smag tale for sig selv og køb en smuk specialdesignet forlovelsesring

Permanent link til denne artikel: https://diamant-ringe.dk/diamant-forlovelsesring-hjerteformede-diamanter/