Vælg den rigtige diamant safir ring

Til en særlig kommende lejlighed, når du frier til din kæreste, bør du købe en særlig blå safir diamantring som symboliserer uendelig kærlighed og et livslangt forhold. Diamanter og safirer er de mest efterspurgte ædelstene til forlovelsesringe.

Kvinder foretrækker ringe med pink eller blå safirer i deres forlovelsesringe. Før du beslutter dig for at bruge et par tusind på en safir diamantring, bør du huske et par vigtige ting, når du skal vælge den rigtige safir diamantring:

Mænd bærer diamanter i vielsesringe, årsringe og forlovelsesringe. Herreringe kan også have en religiøs natur, med et krucifiks lagt ind i ringen med diamanter på. Diamantringe til mænd findes ofte i guld, titanium, platin, rustfrit stål og hvidguld. Guld og platin er mere populære blandt mænd. Diamantringe til mænd er bredere og udsmykkede end diamantringe til kvinder.

Safir diamantringe findes i mange varianter

Diamantringe fås i forskellige stilarter, størrelser, farver og carater, og blandt dem er den fremtrædende firkantede diamantring i alm. guld, diagonale diamantringe, solitaire diamantringe, satin diamantringe og cluster diamantringe. Det er diamantens slibning bestemmer stenens brillans.´

At købe en blå safir diamantring er en super ide, hvis hun ikke er overfølsom over for disse stene. Det vil være en vidunderlig forlovelsesring. Bare husk at der findes mange svindlere som kan finde på at snyde dig med en defekt sten.

Tjek hver enkelt ædelsten nøje. Det er svært at finde fejl i en safir diamantring med det blotte øje. Men du behøver ikke være bange for at købe en uægte eller defekt sten hvis du køber af en autoriseret forhandler.

Sørg for at vælge en forlovelsesring, der ikke er for stor eller for lille. En overraskelse giver ikke mening hvis hun ikke kan gå med ringen.
Safir er et godt mineral og populært i mange smykker. Du finder safirer i mange forskellige farver, men blå safir er den mest kostbare.

Permanent link til denne artikel: https://diamant-ringe.dk/blaa-safir-diamant-ring-forlovelsesringe/