At købe en ægte diamantring

Det er meget vigtigt for dig at kunne se om en diamant er ægte eller uægte, når du køber en blå diamantring. Der er så mange muligheder på markedet i dag og så mange gode svindlere, at du nemt kan blive offer for svindel og miste en del penge når du køber diamantringe.

Diamanttester

Den allerførste ting du kan overveje når du skal tjekke om diamanter er ægte eller uægte, er ved at bruge en diamanttester. Dette elektroniske apparat måler varmeoverførslen i en sten. Diamanter har en helt bestemt grad og apparatet kan nemt måle forskellen.

At kende egenskaberne

Det er også en god ide at kende diamanters egenskaber. Til det skal du lære om diamanters 4 C’er, som er carat, color (farve), cut (slibning) og clarity (klarhed). Sørg for at få et certifikat for at sikre dig at det produkt du køber er autoriseret af sælgeren og har alle egenskaberne forbundet med de 4 C’er. Det vil lade dig forstå om den blå sten er prisen værd eller ej!

En butik med et godt ry

Det er en meget god ide at købe din blå diamantring i en kendt butik med et godt ry. Jo mere troværdig butikken er, jo bedre er chancerne for at du får fat i en ægte diamant. Find derfor de bedste butikker du kan både i virkeligheden og på nettet, og tjek hvilke muligheder butikken har med blå diamanter. Du kan også tjekke om der er anmeldelser fra kunder og købere fra den butik du overvejer at købe ringen fra. Anmeldelserne kan fortælle dig hvor tilfredse kunderne har været og hvad kvaliteten af de smykker de købte var.

Hold og pust metoden

En anden god måde at teste en blå diamant selv er hold og pust metoden. Hold den tæt op til munden og pust på den så den bliver dugget. Hvis den er uægte vil duggen blive siddende i lang tid. Men på en ægte blå diamant vil duggen forsvinde næsten med det samme.

Permanent link til denne artikel: https://diamant-ringe.dk/blaa-ovale-diamantringe-diamant-forlovelsesringe/