Diamantringe – udtryk din kærlighed

Diamantringe – udtryk din kærlighed 80 % af verdens lager af diamanter er blevet høstet fra minerne i Sydamerika. For millioner år siden resulterede kombinationen af varme og tryk fra jordens centrum i råmaterialet. Et råmateriale der efter vulkansk aktivitet, kom op til overfladen. Diamanter der kunne mines, slibes og pudses til at skabe ædelstene til smykker. Diamanter har i sandhed en speciel historie og det er en af årsagerne til, at mange udtrykker deres kærlighed via diamantringe.

Diamant forlovelsesringe er specielle ?

Hvorfor er der tradition for at mænd giver deres elskede diamant forlovelsesringe? Det er auraen og magien ved ædelstenen der gør dem så fristende. Når en solitaire fanger lyset bryder et væld af farver og glans ud fra den. I gamle dage troede man at de var stjerner der var faldet ned til jorden eller endda gudernes tårer.

Diamantring med sten

Deres skønhed, værdi og styrke gør dem til det perfekte symbol for kærlighed. Hvor andre sten beundres og elskes, kan intet sammenlignes med en smukt sat diamantvielsesring. Den er det ultimative udtryk for kærlighed og engagement fra det øjeblik den gives. Disse ædelstene er stærke og kan modstå næsten alt, ligesom et ungt par håber deres ægteskab kan. Hvilken bedre måde findes der at fæstne den forening end med denne evige ædelsten? Der findes mange andre lejligheder hen ad vejen for et forhold yderligere fæstnes. En diamantring er perfekt til at fejre den dag parret fandt sammen. Selvfølgelig er en bryllupsdag ikke den eneste lejlighed en brillant passer til. 3-stens diamant ringe omfatter hele parrets liv – deres fortid, nutid og fremtid sammen. Som en gave gør denne stil et barns fødsel, en bryllupsdag, en særlig ferie eller enhver dag i ugen mere særlig og mindeværdig.

Diamantring – Nem at bære og rengøre

Diamantringe i guld Denne ædelsten er den stærkeste at alle ædelsten og er nummer 10 på Mohs hårdhedsskala. Det er den ædelsten alle andre ædelsten bliver målt imod. Da en diamntring er så holdbar, er hverdagsbrug helt fint, det er faktisk et must. De skal ikke gemmes til særlige lejligheder. At bære dem gør hverdagen til en særlig lejlighed! For at holde dem skinnende og strålende bør diamantringe og andre smykker vaskes i varmt sæbevand. Skrub dem forsigtigt med en blød børste for at få det stædige skidt ud af fatningen. Det er også ok at lægge dem i en ultralydsrenser og lade agitationen arbejde skidtet af. Tjek grabberne for at være sikker på at stenen sidder tæt og fast. Damprensere kan også bruges til det blæse cremer og olier af. Puds det med en blød klud for at afslutte glansen. Uanset lejligheden er denne ædelsten alle ædelstens bedstefar.

Permanent link til denne artikel: https://diamant-ringe.dk/3-stens-diamant-ringe-solitaire-diamant-forlovelsesringe/